Szakkereskedő Eger - Andornaktálya

Rólunk

Tisztelt Vendégünk!

Pár sorban bemutatnám Önöknek cégünket az Eger-Kapu Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-t.

Cégünk 1998 óta van jelen az ipari és lakossági nyílászárók piacán, mint forgalmazó és kivitelező is.
A társaság fő profilja a Hörmann termékeinek kereskedelme és beépítése.
A betéti társaságot alapító Novák Tamás aktívan részt vesz a cég munkájában és irányítja azt.

Megalakulásunk óta törekszünk arra, hogy ügyfeleink igényeit szemelőtt tartva, profi kiszolgálásban részesítsük azokat. Mindezek mellett fontosnak tartjuk ügyfeleink széleskörű tájékoztatását a rendelkezésre álló lehetőségekről, illetve megrendeléseik mellé teljeskörű szaktanácsadást, terméktámogatást és szerviztámogatást kapjanak.
Az eddig kiszolgált cégekkel kapcsolat kiváló és további munkákra számíthatunk tőlük.

Megelégedett partnerként említhetjük a nagyobbak közül:
Strabag Zrt., Adeptus Zrt., Borsodchem Zrt., ZF Hungária Kft., Modine Hungária Kft., az egri, ózdi, encsi Városi Tűzoltóság, Autópálya Mérnökség, Lidl Áruházak, stb.
Nem célunk azonban a "mindenáron-a-legolcsóbbat" kereskedelmi politika lehetőségével élni és azok szerint cselekedni. Referenciáink bizonyítják, hogy ügyfeleinknek megbízható és hosszútávú megoldásokra van szüksége minimális kompromisszummal és nem rövidtávú szükségmegoldásokra, melyeknél elképzelhetetlen a magas színvonalú minőség és garancia.

Sok szeretettel és kíváló termékekkel várjuk Önöket irodánkban:

iroda2.JPG

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.